BYT 3KK V CIHLOVÉ NÁSTAVBĚ S TERASOU

ulice Pavlovská, Brno-Kohoutovice

Výhled na Palávu z terasy, kvalitní infrasauna v koupelně, šest let starý byt…

Pokud klasický panelákový byt není vaším snem, pak je tady pro vás tenhle zcela jedinečný podkrovní byt umístěný v kvalitní cihlové nástavbě. Původní dům měl celkem čtyři nadzemní podlaží do doby, než bylo dodatečně vybudováno páté a šesté nadzemní podlaží. Tato nástavba byla dokončena před šesti lety

Samozřejmostí je také výtah, díky kterému se i méně sportovně založené typy pohodlně dostanou až k bytu. Navíc budete mít na stejném podlaží pouze jednoho souseda. Terasa s výhledem na Pálavu a kvalitní infra sauna v koupelně jsou pak velmi příjemným komplimentem tohoto bytu.

Dispozice 3+KK

Celková plocha bytu činí 70,24 m2. K bytu dále patří terasa s plochou 6 m2 a půdní prostor přístupný z bytu s plochou 5 m2 vhodný ke skladování sezónního vybavení.

Vlastní plynový kotel

Slouží na ohřev vody i topení. V koupelně navíc najdete podlahové topení. Měsíční náklady spojené s bytem činí 1170 Kč za elektřinu a 940 Kč za plyn.

Lokalita

Zastávka MHD je vzdálena 250 metrů od domu. Ve stejné vzdálenosti je i Základní a mateřská škola. Ve vzdálenosti 850 metrů od domu je Lidl nebo Albert.

Měsíční náklady spojené s užíváním bytu pro dva dospělé a dvě děti

záloha za elektřinu
0
záloha za plyn
0
fond oprav a náklady na společné prostory
0

Realizovaná prodejní cena

0
září 2019

JOIN OUR MAILING LIST AND

Enjoy 10% Off

Your First Order