GARSONKA V CIHLOVÉM DOMĚ V DOSAHU CENTRA

ulice Křenová, Brno-střed

Cihlový dům na konci slepé ulice, nízké měsíční náklady, 10 minut do centra...

Pokud klasická paneláková garsonka na sídlišti na okraji města není to, co právě hledáte, pak vám nesmí uniknout nabídka tohoto bytu. Jednu zastávku od hlavního nádraží se na ulici Křenová nachází cihlový bytový dům, ve kterém je umístěn právě tento byt. Když v Brně řeknete ulice Křenová, všichni si vybaví velmi frekventovanou a hlučnou ulici, která se nejeví jako vhodné místo k bydlení. Opak je v tomto případě pravdou. Dům je strategicky situován na konci slepé ulice a díky okolní vysoké zástavbě je hluk z ulice výrazně minimalizován. Při zavřených oknech je hluk z ulice zanedbatelný. 

Samotný byt disponuje plochou 32 m2 a skládá se z pokoje s kuchyňským koutem, koupelny společné s toaletou a vstupní chodby. Umístěn je ve druhém nadzemním podlaží z celkem sedmi nadzemních podlaží cihlového bytového domu s výtahem. Orientace bytu je na západ s výhledem do ulice. 

Dispozice 1+KK

Celková plocha bytu činí 32,08 m2. Umístěn ve druhém nadzemní podlaží z celkem sedmi nadzemních podlaží domu s výtahem.

Centrální kotelna

Vlastní měřiče na odběr elektřiny, tepla, teplé a studené vody. Centrální domovní kotelna zajišťuje jak topení, tak ohřev vody.

Lokalita

Zastávka MHD je vzdálena 100 metrů od domu. V docházkové vzdálenosti je i Základní a mateřská škola, gymnázium, večerka, bankomat, restaurace či služby.

Měsíční náklady spojené s užíváním bytu jednou osobou

záloha za elektřinu
0
topení a ohřev vody
0
vodné stočné, ostatní služby
0
Koupelna zařízená sprchovým koutem s dostatkem prostoru pro umístění pračky.
Kuchyňský kout, kde pohodlně připojíte myčku a zbyde prostor i pro samostatně stojící lednici.

Postup prodeje

Prohlášení vlastníka – v současné chvíli probíhá příprava podkladů pro zpracování tzv. prohlášení vlastníka. Prohlášení vlastníka budovy je právní úkon, kterým vlastník budovy v domě prostorově rozdělí části budovy. Podle zákonem stanovených podmínek pak vzniknou bytové a nebytové jednotky. Tento dokument se po zpracování vkládá do katastru nemovitostí. Vklad je proveden do 30 dnů. (*Odhadovaný termín provedení vkladu prohlášení vlastníka budovy do katastru je leden.)

Rezervační dohoda (složení rezervačního depozita) – zajistí zprostředkování koupě konkrétní vznikající bytové jednotky v domě do podpisu kupní smlouvy. Rezervační lhůta bude do března 2022. Do té doby bude potřeba uzavřít kupní smlouvu.

Podpis kupní smlouvy – je vázán na vklad prohlášení vlastníka. Kupní smlouvu bude možné podepsat po vymezení jednotek v bytovém domě (*Odhadovaný termín podpisu je únor/březen 2022).

V průběhu výše uvedeného bude vznikat společenství vlastníků jednotek. Stanoven bude také příspěvek do fondu oprav, který by měl činit 10-15 Kč/m2 bytu. 

Dokumentace k nemovitosti

Celkové náklady na pořízení nemovitosti

Kupní cena
0
Provize
0
Celková investice
0

JOIN OUR MAILING LIST AND

Enjoy 10% Off

Your First Order