PRODEJ NADSTANDARDNÍHO BYTU 2+KK

REZIDENCE PARK TOWER

ulice Lorencova, Zlín

Buďte první, kdo bude v bytě bydlet...

Byt s dispozicí 2+KK a velkorysou podlahovou plochou, který díky vysokým stropům a velkým oknům orientovaným na jih nabízí zcela jedinečné bydlení v centru Zlína. Tento čerstvě zkolaudovaný byt je umístěn ve čtvrtém nadzemním podlaží bloku B developerského projektu PARK TOWER, který vyrůstá na ulici Lorencova. Takže do centra města co by kamenem dohodil. 

Hlavními dominantami bytu jsou bezesporu velká okna, vysoké stropy a otevřené prostory. Obývací pokoj s kuchyňským koutem nabízí plochu 40 m2, což je v kontextu dnešní výstavby naprosto nemyslitelné. Navíc díky umístění ve vyšším patře a jižní orientaci je byt vzdušný i světlý.

Kuchyňský kout šitý na míru s vestavnými spotřebiči pak podtrhuje minimalistický, industriální ráz celého prostoru. Citlivě oddělená ložnice plynule navazuje na obývací pokoj a poskytuje velkorysou plochu bezmála 23 m2. Nabízí se tak možnost vybudování oddělená šatny díky dvěma vstupům. Kompromisy se nedělaly ani v koupelně, kam pohodlně umístíte pračku i sušičku. 

DISPOZICE 2+KK

Celková plocha bytu činí 68,6 m2. Umístěn je ve čtvrtém nadzemní podlaží z celkem čtyř nadzemních podlaží domu s výtahem.

DOMOVNÍ KOTELNA

Ohřev vody a topení je zajištěno centrálně domovní kotelnou, která odebírá teplo ze zlínské teplárny.

LOKALITA

Zastávka MHD 1 minutu chůze od domu. V bezprostřední blízkosti je také obchodní dům Zlaté jablko a další vybavenost.

Prostorný obývací pokoj s plnohodnotným kuchyňským koutem, kam pohodlně umístíte i jídelní stůl.
Díky umístění ve vyšším patře, velkým oknům a jižní orientaci je byt velmi světlý a působí vzdušně. O komfort se postarají dvě klimatizační jednotky značky LG. 

Kvalitní materiály, řešení na míru a čistý nadčasový design...

Kompromisy v tomto bytě nehledejte. Developer cílil také na to, aby v bytech byl dostatek ticha, který zajišťují plastová okna s trojskly a bezpečnostní protihlukové dveře. Jako podlahová krytina byla zvolena vinylová podlaha s dekorem dřeva. Všechny byty jsou navíc zatepleny dle ČSN a disponují mnohými protihlukovými opatřeními.

Kuchyňská linka byla vyrobena na míru a je vybavena vestavnými spotřebiči. Na vaření byla vybrána keramická varná deska značky Midea a elektrická trouba Bosch. O špinavé nádobí se postará myčka značky Beko a o uchování potravin pak lednice s mrazákem značky Midea. A nezapomnělo se ani na vestavnou mikrovlnku, která je značky Bosch. Samozřejmostí je také dvouletá záruka. 

Koupelna je obložena na celou výšku místnosti keramickými obklady s moderním dekorem. Zařízena je velkým sprchovým koutem a není oddělená od toalety. Plocha koupelny činí 5,1 m2, i tak ale zbývá dostatek místa pro pračku a sušičku. Opticky prostor zvětšuje velké zrcadlo a díky umyvadlové skříňce na míru je šetrně a zároveň efektivně využit menší prostor koupelny. 

Světlá kuchyňská linka s chytrým úložným systémem.
Součástí jsou také vestavné spotřebiče s dvouletou záruční dobou.
Zádveří je doplněno o vestavnou skříň.

ORIENTAČNÍ VÝŠE ZÁLOH DLE DEVELOPERA

Přibližný odhad měsíčních nákladů na energie a média pro obyvatele objektu je počítán ze statistických hodnot pro danou lokalitu.

Skutečné částky se mohou lišit a jsou závislé na aktuálních cenách, skutečném počtu uživatelů bytu, používaných spotřebičích a požadovaném komfortu. Každý byt bude vybaven samostatnými měřiči el. energie, vody i tepla, všechny tyto náklady budou tedy účtovány dle skutečnosti.

Platný předpis plateb stanovený společenstvím vlastníků jednotek bude k dispozici od středy 5. 10. 2022.

Zálohy jsou navrhnuty pro 4 osoby.

studená voda
0
teplá voda
0
topení
0
elektřina
0
příspěvek SVJ
0
celkem
0
Obývací pokoj bude oddělen interiérovými dveřmi bílé barvy.
Vzhledem k ploše ložnice a dvěma vstupům je možné vybudovat walk-in closet.
Koupelna není oddělená od toalety a je zařízena velkým sprchovým koutem.
Nechybí ani prostor pro pračku a sušičku.

ORIENTAČNÍ PŮDORYS SE ZAMÝŠLENOU ŠATNOU

PŮDORYS BYTU S VÝMĚROU

DOKUMENTACE K NEMOVITOSTI

CELKOVÉ NÁKLADY NA POŘÍZENÍ

včetně provize
0

LOKALITA

Zázemí Lorencovy ulice nabízí nevyčerpatelný zdroj klidu v samotném srdci města s přímým napojením na hlavní třídu Tomáše Bati.

Díky této strategické poloze budete mít perfektní přístup ke všemu, co město nabízí. Přímo naproti PARK TOWERU se nachází park s nově zrekonstruovaným dětským hřištěm vybaveným nejmodernějšími herními prvky.

V těsné blízkosti najdete také mateřskou školku, školu, Centrum regenerace, Městské divadlo, Městské lázně, nákupní centrum Zlaté jablko.

ZAJÍMÁ VÁS NĚCO DALŠÍHO?

...nebo se potkáme na prohlídce?

ZAVOLEJTE MI

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely vyřešení vaší poptávky. Zásady zpracování osobních údajů.

VŠECHNY FOTKY

JOIN OUR MAILING LIST AND

Enjoy 10% Off

Your First Order