PRODEJ PROSTORNÉHO BYTU 2+KK

REZIDENCE PARK TOWER

ulice Lorencova, Zlín

Čerstvě po kolaudaci připraven k bydlení či investici...

Prostorný byt 2+KK o čisté podlahové ploše 60,9 m2 v novostavbě bytového domu po čerstvé kolaudaci. Byt je umístěn ve čtvrtém nadzemním podlaží bloku B developerského projektu PARK TOWER na ulici Lorencova v centru Zlína.  Díky umístění ve vyšším patře a jižní orientaci je byt vzdušný i světlý. Množství světla zvyšují navíc i velká okna.

Hlavními přednostmi tohoto bytu jsou prostorné pokoje s nadstandardní plochou. Obývací pokoj s kuchyňským koutem nabízí plochu 34,8 m2 a díky vysokým stropům působí prostor příjemně otevřeně. Na obývací pokoj plynule navazuje ložnice s plochou 21,8 m2. Nabízí se tak možnost vybudování oddělené šatny díky dvěma vstupům a větší ploše.

Vhodně zvolená kuchyňská linka byla zhotovena na míru a je vybavena vestavnými spotřebiči. Její jednoduchý světlý design vyzdvihuje vzdušnost a světlost celého prostoru. 

DISPOZICE 2+KK

Celková plocha bytu činí 60,9 m2. Umístěn je ve čtvrtém nadzemní podlaží z celkem čtyř nadzemních podlaží domu s výtahem.

DOMOVNÍ KOTELNA

Ohřev vody a topení je zajištěno centrálně domovní kotelnou, která odebírá teplo ze zlínské teplárny.

LOKALITA

Zastávka MHD 1 minutu chůze od domu. V bezprostřední blízkosti je také obchodní dům Zlaté jablko a další vybavenost.

Prostorný obývací pokoj s plnohodnotným kuchyňským koutem, kam pohodlně umístíte i jídelní stůl.
Celému bytu dominují velká okna, která díky orientaci na jih nádherně prosvětlují byt.

Kvalitní materiály, řešení na míru a čistý nadčasový design...

Kompromisy v tomto bytě nehledejte. Developer cílil také na to, aby v bytech byl dostatek ticha, který zajišťují plastová okna s trojskly a bezpečnostní protihlukové dveře. Jako podlahová krytina byla zvolena vinylová podlaha s dekorem dřeva. Všechny byty jsou navíc zatepleny dle ČSN a disponují mnohými protihlukovými opatřeními.

Kuchyňská linka byla vyrobena na míru a je vybavena vestavnými spotřebiči. Na vaření byla vybrána keramická varná deska značky Midea a elektrická trouba Bosch. O špinavé nádobí se postará myčka značky Beko a o uchování potravin pak lednice s mrazákem značky Midea. A nezapomnělo se ani na vestavnou mikrovlnku, která je značky Bosch. Samozřejmostí je také dvouletá záruka. 

Koupelna je obložena na celou výšku místnosti keramickými obklady s moderním dekorem. Zařízena je velkým sprchovým koutem a není oddělená od toalety. Plocha koupelny činí 5,1 m2, i tak ale zbývá dostatek místa pro pračku a sušičku. Opticky prostor zvětšuje velké zrcadlo a díky umyvadlové skříňce na míru je šetrně a zároveň efektivně využit menší prostor koupelny. 

Plnohodnotný kuchyňský kout na míru s dostatkem prostoru.
Vestavné spotřebiče s dvouletou zárukou.
Chytrý úložný systém, který zajištuje dostatek prostoru pro skladování potravin.

PŘEDPIS MĚSÍČNÍCH PLATEB

Platný předpis plateb stanovený společenstvím vlastníků jednotek naleznete v sekci dokumentace k nemovitosti.

Zálohy jsou navrhnuty pro 2 osoby.

studená voda
0
teplá voda
0
topení
0
elektřina
0
FO, správa, ...
0
celkem
0
Obývací pokoj bude od ložnice oddělen interiérovými dveřmi bílé barvy.
V koupelně se opět myslelo také na pračku a sušičku.

ORIENTAČNÍ PŮDORYS BYTU SE ZAMÝŠLENOU ŠATNOU

PŮDORYS BYTU S VÝMĚROU

DOKUMENTACE K NEMOVITOSTI

CELKOVÉ NÁKLADY NA POŘÍZENÍ

včetně provize
0

LOKALITA

Zázemí Lorencovy ulice nabízí nevyčerpatelný zdroj klidu v samotném srdci města s přímým napojením na hlavní třídu Tomáše Bati.

Díky této strategické poloze budete mít perfektní přístup ke všemu, co město červených cihel nabízí. Přímo naproti PARK TOWERU se nachází park s nově zrekonstruovaným dětským hřištěm vybaveným nejmodernějšími herními prvky.

V těsné blízkosti najdete také mateřskou školku, školu, Centrum regenerace, Městské divadlo, Městské lázně, nákupní centrum Zlaté jablko i oblíbenou zlínskou restauraci s typickým anglickým interiérem Chelsea Pub.

ZAJÍMÁ VÁS NĚCO DALŠÍHO?

...nebo se potkáme na prohlídce?

ZAVOLEJTE MI

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely vyřešení vaší poptávky. Zásady zpracování osobních údajů.

VŠECHNY FOTKY

JOIN OUR MAILING LIST AND

Enjoy 10% Off

Your First Order