PRODEJ BYTU 3+KK S BALKONEM

ulice Říčanská, Brno-Žebětín

V těsné blízkosti lesů, ale na dosah města...

Už máte dost hluku a rychlého životního tempa, které s sebou nese bydlení v centru města? Chcete žít v blízkosti přírody, ale zároveň na dosah města? Potřebujete mít pokoj navíc pro své děti nebo místo pro klidnou pracovnu? Pak se na chviličku zastavte a začtěte, možná jste právě našli ideální řešení na předchozí otázky. 

Ke koupi jsem pro Vás připravil tento byt 3+KK s balkonem, který nabízí komfortní bydlení v lokalitě s veškerou občanskou vybaveností, dobrou dostupností do města a zároveň je umístěný v blízkosti lesů a přírody. A pokud jste oddání kavárenští povaleči jako já, nemusíte zoufat! Přímo před domem je opravdu stylová kavárna s čerstvě mletou výběrovou kávou a skvělými dortíky, které bezpečně zaženou každodenní stres. 

A teď něco k samotnému bytu. S plochou 58 m2 to v kategorii 3+KK není žádný velikán, ale díky šikovné dispozici a velkému sklepu, který je umístěn na stejném podlaží, nabídne byt optimální množství obytné plochy. Dalším benefitem je bezesporu umístění bytu v rohu bytového domu, díky čemuž budete mít ze své pohovky výhled do dvou světových stran. A nesmím opomenout ani balkon. Vždy mě dokáže zklamat, když má byt balkon, který je vhodný nejvýše pro jednoho vášnivého kuřáka, který na balkoně stráví svých pět minut a tím veškerá paráda končí. To se ale na Říčanské nekoná! Balkon tohoto bytu Vás potěší výměrou 5 m2 a pohodlně na něm usadíte čtyři osoby. Jako na obrázku vidím ten klidný sobotní podvečer, kdy s přáteli sedíme na balkoně, grilujeme a kocháme se výhledem na lesy, které se tyčí na obzoru.

DISPOZICE 3+KK

Celková plocha bytu činí 58,7 m2. Umístěn je ve třetím nadzemní podlaží z celkem šesti nadzemních podlaží domu s výtahem.

CENTRÁLNÍ

Ohřev vody a topení je zajištěno centrálně domovní kotelnou, která odebírá teplo z teplárny.

LOKALITA

Zastávka MHD 1 minutu chůze od domu. V bezprostřední blízkosti je také obchodní dům Albert, kavárna a další vybavenost.

Prostorný obývací pokoj s orientací do dvou světových stran.
Kuchyňský kout, který je vybaven vestavnými spotřebiči (myčka, sklokeramická varná deska, elektrická trouba, mikrovlnka).

Neprůchozí pokoje, prostorná vstupní chodba a koupelna s vanou...

Dispozice bytu se skládá ze tří neprůchozích pokojů, vstupní chodby, koupelny a oddělené toalety. Koupelna je vybavena vanou a nabízí dostatek prostoru pro umístění pračky i sušičky.

Srdcem bytu je bezesporu obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je vybaven vestavnými spotřebiči (myčka, sklokeramická varná deska, elektrická trouba, mikrovlnka). Atraktivní je také umístění bytu v rohové části domu, díky čemuž nabízí obývací pokoj panoramatický pohled do dvou světových stran.

Byt samotný je ve velmi dobrém stavu. Na podlahách je položena plovoucí podlaha a dlažba. Okna jsou plastová.

Ložnice s výměrou 12 m2, do které se vejde i velká šatní skříň.
Dětský pokoj má plochu 9 m2 a i přes menší výměru do něj lze umístit další šatní skříň, psací stůl a postel.
A teď perlička pro všechny, kteří se rádi naloží do horké vany.
Nyní je čas ukázat Vám již opěvovaný balkon.

AKTUÁLNÍ VÝŠE MĚSÍČNÍCH ZÁLOH

Níže uvedené zálohy jsou pro dvě dospělé osoby a dítě.

elektřina
0
teplo
0
vodné, stočné
0
fond oprav
0
ostatní náklady
0
celkem
0

ORIENTAČNÍ PŮDORYS

DOKUMENTACE K NEMOVITOSTI

CELKOVÉ NÁKLADY NA POŘÍZENÍ

včetně provize
0

LOKALITA

Zázemí ulice Říčanská Vám nabídne celou paletu služeb a vybavenosti. Dvě minuty chůze od domu je umístěn supermarket Albert, který se postará o běžné nákupy. Přímo v domě je pak zmíněná kavárna s terasou, pizzerie, Sklizeno a mnoho dalšího. 

Svého plechového miláčka můžete bez problému zaparkovat na veřejném parkovišti na přilehlé ulici Přírodní nebo na podélném parkování přímo před domem.

ZAJÍMÁ VÁS NĚCO DALŠÍHO?

...nebo se potkáme na prohlídce?

ZAVOLEJTE MI

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely vyřešení vaší poptávky. Zásady zpracování osobních údajů.

VŠECHNY FOTKY

JOIN OUR MAILING LIST AND

Enjoy 10% Off

Your First Order