PRODEJ BYTU 2+KK S NADSTANDARDNÍ TERASOU

ulice U Leskavy, Brno-Starý Lískovec

Padesátimetrová terasa, jižní orientace, moderní bytový dům...

Hledáte ke koupi byt o menší dispozici, ale nechcete se spokojit se standardem? Rádi byste získali benefity, které s sebou přináší bydlení v domě s pozemkem, ale nechcete se starat o velkou zahradu? Pak jste možná právě teď našli tu pomyslnou jehlu v kupce sena. S radostí Vám můžeme nabídnout prodej bytu 2+KK, který bezchybně doplňuje padesátimetrová terasa. To všechno je umístěno v posledním patře cihlového bytového domu s výtahem, který byl dokončen v roce 2010, díky čemuž splňuje všechny současné standardy. Samotný bytový dům stojí na ulici U Leskavy v městské části Brno-Starý Lískovec.

Byt nabízí plochu 45 m2 a dále k němu patří terasa s výměrou 50 m2 a uzamykatelná zděná sklepní kóje s plochou 2 m2, která je situována v přízemí domu. Byt je umístěn v pátém nadzemím podlaží z celkem pěti nadzemních podlaží domu s výtahem. Hlavní devízou bytu je bezesporu terasa s elektrickou markýzou a orientace na jih. Sluníčko si zde užijete opravdu po celý den. A až Vás všechno to slunění přestane bavit, postará se o Váš komfort klimatizace, kterou majitelé dodělali v roce 2019.

DISPOZICE 2+KK

Celková plocha bytu činí 45 m2. Umístěn je v pátém nadzemní podlaží z celkem pěti nadzemních podlaží domu s výtahem.

CENTRÁLNÍ

Ohřev vody a topení je zajištěno centrálně domovní kotelnou.

LOKALITA

Zastávka MHD 3 minuty chůze od domu. V docházkové vzdálenosti je také obchodní dům, restaurace a další vybavenost.

Kuchyňský kout se všemi spotřebiči a barovým pultem.
Obývací prostor s orientací na jih.

Vestavné šatní skříně, prostor pro pracovnu a hlavně zenová terasa...

Dispozice bytu se skládá ze vstupního prostoru, který je vybaven vestavnou šatní skříní na míru, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, odkud vede vstup na terasu, ložnice a koupelny s toaletou. Kuchyňský kout je vybaven všemi základními spotřebiči a nechybí ani myčka. Šikovně řešený barový pult navíc citlivě odděluje kuchyňskou část od té obývací. Koupelna je zařízena sprchovým koutem a zbývá zde dostatek místa také pro pračku a sušičku. Na podlahách je položena vinylová podlaha a keramická dlažba. Ve vyšším standardu jsou interiérové dveře a obložky. 

Ložnice orientovaná na jih s dostatkem místa pro pracovnu.
Ložnice je vybavena klimatizační jednotkou s průduchem do obývacího pokoje.
Koupelna vybavená sprchovým koutem s dostatkem místa pro pračku a sušičku.

A teď si můžeme ukázat hlavní specialitu!

Částečně zastřešená terasa s výměrou 50 m2, která nekompromisně řadí tento byt do kategorie nadstandard. Na terasu je zavedena elektřina, ale také voda, takže se zde můžou bezhlavě vyřádit všichni příznivci zahradničení. Venkovní nábytek a veškeré další potřebné nářadí můžete navíc hezky uložit do zahradního domku, který je na terase umístěn. O příjemnější klima se v letních měsících postará elektrická markýza. Povrch terasy je opatřen hladkou venkovní dlažbou. Na větší část terasy položili navíc majitelé umělý trávník ze speciálního materiálu, který se pod slunečním záření neohřívá, čímž zlepšuje uživatelnost terasy. 

Orientace na jih = sluníčko celý den. 
Elektrická markýza, zahradní domek, zavedená elektřina a voda.
Ideální místo na zahradničení, cvičení, či odpočinek s rodinou a přáteli. 

AKTUÁLNÍ VÝŠE MĚSÍČNÍCH ZÁLOH

Níže uvedené zálohy jsou pro dvě dospělé osoby.

elektřina
0
teplo
0
vodné, stočné
0
fond oprav
0
ostatní náklady
0
celkem
0

PROJDĚTE SI BYT Z POHODLÍ DOMOVA

3D PŮDORYS BYTU

DOKUMENTACE K NEMOVITOSTI

CELKOVÉ NÁKLADY NA POŘÍZENÍ

včetně provize
0

LOKALITA

Dům jako celek má nově nainstalovaný kamerový systém, bezpečnostní vstupní dveře a vstup na čip. Společenství vlastníků jednotek hospodaří v kladné bilanci a v tuhle chvíli shromažďuje prostředky na případné budoucí modernizace a údržbu. Aktuálně se plánuje se na první polovinu letošního roku plánuje ještě údržba a drobné opravy střechy. 

Bytový dům má konstrukci ze železobetonu, cihly a dalších kombinací. Stavba bytového domu byla dokončena v roce 2010. V domě je celkem 36 jednotek. Svou polohou je situován na okraji městské části. Okolní zástavbu tvoří převážně vícepodlažní cihlové bytové domy vystavěné v podobném období a řadové rodinné domy.

Větší obchod s potravinami se nachází 700 metrů od domu. V docházkové vzdálenosti je také další občanská vybavenost, jako Základní a mateřská škola, lékárna, restaurace a další služby.

ZAJÍMÁ VÁS NĚCO DALŠÍHO?

...nebo se potkáme na prohlídce?

ZAVOLEJTE MI

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely vyřešení vaší poptávky. Zásady zpracování osobních údajů.

VŠECHNY FOTKY

PROJDĚTE SI BYT Z POHODLÍ DOMOVA

JOIN OUR MAILING LIST AND

Enjoy 10% Off

Your First Order