PRODEJ BYTU 3KK S LODŽIÍ

ulice Vejrostova, Brno-Bystrc

Zrekonstruovaný byt s lodžií v oblíbené městské části...

Hledáte právě ke koupi byt, který bude novým domovem pro Vaši rodinu a jednou z podmínek je umístění v klidné okrajové části Brna?

Pak zbystřete, mám pro Vás v nabídce byt s dispozicí 3+KK, který je umístěný v panelovém bytovém domě na ulici Vejrostova v oblíbené městské části Bystrc. Bytový dům je po generální revitalizaci a navíc je vybaven bezpečnostním kamerovým systémem. Hlavní devízou bytového domu je umístění – přímo u domu je velké veřejné parkoviště, které nabízí dostatek parkovacích míst a navíc je dům samostatně stojící, což zaručuje více soukromí.

DISPOZICE 3+KK

Celková plocha bytu činí 68,3 m2. Umístěn je v sedmém nadzemní podlaží z celkem devíti podlaží domu s výtahem.

CENTRÁLNÍ

Ohřev vody a topení je centrálně dálkově. Náklady spojené s topení a ohřevem vody činí 1.800 Kč.

LOKALITA

Zastávka MHD v těsné blízkosti domu. V docházkové vzdálenosti je také obchod, restaurace a další vybavenost.
Devízou je prostorné parkoviště u domu.

Srdcem bytu je bezesporu prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, který při rekonstrukci vznikl spojením kuchyně a obývacího pokoje. Díky tomu byt nabízí centrální prostor s výměrou 30 m2.
Lodžie s výměrou 3,8 m2 je přístupná z obývacího pokoje a je orientována na jihozápad.

Neprůchozí pokoje, šatna, koupelna s vanou i sprchovým koutem...

Byt samotný nabízí podlahovou plochu 68,29 m2 a dále k němu patří lodžie s výměrou 3,79 m2 a sklepní kóje 1,93 m2. Jednotka je umístěna v 7. nadzemním podlaží z celkem devíti nadzemních podlaží bytového domu s výtahem.

Hlavní předností bytu je bezesporu dispoziční řešení – při generální rekonstrukci byl propojen obývací pokoj s kuchyní, díky čemuž vznikl dnes vyhledávaný velký obytný prostor a nelze opomenout ani šatnu/komoru, která značně zvětšuje množství úložného prostoru, kterého zejména v bytech bývá velmi málo.

Dále je potřeba zmínit také jihozápadní orientaci, což zajišťuje dostatek denního světla. A nechybí ani koupelna vybavená jak vanou, tak sprchovým koutem – každý si zde přijde na své.

V rámci generální rekonstrukce bylo vyměněno bytové jádro za zděné, proběhla výměna elektrorozvodů, vody a odpadů. Na podlahách je položena laminátová podlaha a dlažba. Topení je zajištěno centrálně dálkově. Plyn v bytě slouží pouze na vaření. Byt se nabízí ke koupi včetně vybavení a nábytku na fotografiích. 

Součástí prodeje je také nábytek a zařízení.

Šatna s výměrou 1,95 m2 vybavená vestavnou skříní.

Lodžie s výměrou 3,79 m2 orientovaná na jihozápad.

Bytový dům s výtahem po generální revitalizaci.

Další výhodou bytu jsou bezesporu neprůchozí pokoje. Ložnice je přístupná ze vstupní chodby. Do druhého pokoje vede vstup z obývacího pokoje.
Koupelna je oddělená od toalety a je vybavena vanou i sprchovým koutem.

AKTUÁLNÍ VÝŠE MĚSÍČNÍCH ZÁLOH

Níže uvedené zálohy jsou pro dvě dospělé osoby.

elektřina
0
plyn
0
teplo a ohřev TUV
0
fond oprav
0
ostatní náklady
0
celkem
0

ORIENTAČNÍ PŮDORYS BYTU

DOKUMENTACE K NEMOVITOSTI

CELKOVÉ NÁKLADY NA POŘÍZENÍ

včetně provize
0

LOKALITA

Hlavní devízou bytového domu je umístění – přímo u domu je velké veřejné parkoviště, které nabízí dostatek parkovacích míst a navíc je dům samostatně stojící, což zaručuje více soukromí.

Závěrem je určitě vhodné zmínit, že v domě velmi dobře funguje správa a komunikace. Společenství vlastníků využívá i on-line rozhraní webdomu.cz či společný whatsapp chat, což zajišťuje rychlou komunikaci a přehled.

Pokud tedy v této lokalitě hledáte zrekonstruovaný byt, rozhodně dorazte na osobní prohlídku. Byt je volný ihned, prohlídky jsou možné po předchozí telefonické dohodě. Současný majitel byt využíval k dlouhodobému pronájmu. Aktuální tržní nájemné se pohybuje v rozmezí 17.000 Kč – 18.000 Kč + záloha za energie a služby.

ZAJÍMÁ VÁS NĚCO DALŠÍHO?

...nebo se potkáme na prohlídce?

ZAVOLEJTE MI

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely vyřešení vaší poptávky. Zásady zpracování osobních údajů.

VŠECHNY FOTKY

JOIN OUR MAILING LIST AND

Enjoy 10% Off

Your First Order