PRODEJ DOMU 5+2 SE ZAHRADOU

ulice 1. máje, Dlouhá Loučka

Dvougenerační dům, prostorná zahrada, centrum obce...

To jsou atributy, které nejlépe vystihují nabídku rodinného domu na ulici 1. máje v Dlouhé Loučce. Plnohodnotný dům, který nabízí celou řadu využití. Dům se aktuálně skládá ze dvou bytových jednotek – 2+1 s technickým zázemím v přízemí a 3+1 s balkonem v prvním patře. Stavba stojí v centru obce u hlavní komunikace, díky čemuž budete mít na dosah občanskou vybavenost v obci.

K domu dále patří rovinatá zahrada s výměrou 641 m2 umístěna vedle domu a za domem, díky čemuž získáte dostatek soukromí. Díky přímému vjezdu z hlavní komunikace lze přímo na vlastním pozemku parkovat. Na pozemku je také vlastní kopaná studna. Celková plocha pozemků činí 806 m2.

DISPOZICE 5+2

Jedná se o typický dvougenerační dům. V přízemí je byt 2+1 s technickým zázemím, ve druhém podlaží je 3+1.

LOKÁLNÍ

Topení je zajištěno lokálně kotlem na tuhá paliva. O ohřev vody se stará elektrický bojler.

LOKALITA

Obec se základní občanskou vybaveností jako je základní škola, zdravotní středisko, restaurace či další služby.

V přízemí domu je ve dvou místnostech započatá rekonstrukce.
Jedná se konkrétně o obývací pokoj s kuchyní.
Nové betonové podlahy, částečně odstraněné omítky, odkryté stropy.
Vstupu do domu dominuje centrální chodba se schodištěm, odkud vede vstup do prvního patra, obytných místností, technického zázemí (kotelny a dílny), sklepa, do koupelny a na toaletu.

Prostorné rodinné bydlení nebo dva samostatné byty...

Dům je určen svým stavem ke generální modernizaci. Konstrukce domu je z pálených cihel a není zateplená. Dům je částečně podsklepený, přístup do sklepa vede z centrální chodby. Okna v domě jsou převážně plastová. Na domě je polovalbová střecha a jako střešní krytina je použitý eternit. Dům má zachovaný centrální komín. Stropy jsou dřevěné, trámové. 

Dům je připojen na elektrickou síť, kanalizaci a má zbudované přípojky na plynovod a veřejný vodovod (dům má aktuálně odpojený plynoměr a odpojený vodovodní řád – přípojky zde však jsou).

Topení je řešeno kotlem na tuhá paliva. O ohřev vody se stará elektrický bojler.

Zastavěná plocha domu činí přibližně 165 m2 a užitná plocha obou podlaží činí celkem zhruba 189,5 m2.

V prvním patře domu je prostor řešen jako 3+1 s balkonem.
Užitná plocha prvního podlaží činí přibližně 96 m2.
Horní patro domu bylo částečně modernizováno.
Výměna podlahové krytiny, měděné elektrorozvody a nové pojistky.
Dispozice druhého nadzemního podlaží se skládá z kuchyně, na kterou navazuje obývací pokoj orientovaný do ulice, průchozího pokoje, který navazuje na neprůchozí ložnici, koupelny a oddělené toalety.
Ve druhém podlaží je také balkon orientovaný do zahrady za domem.

ORIENTAČNÍ PŮDORYS DOMU

PARCELA S DOMEM

CELKOVÉ NÁKLADY NA POŘÍZENÍ

včetně provize
0

LOKALITA

Obec Dlouhá Loučka leží v rovinatém terénu při severním okraji Hornomoravského úval. Obec má přidružené části Křivá a Plinkout. Obec je součástí mikroregionu Uničovsko. Obec leží cca 8 km od města Uničov. Dostupná je autobusovou dopravou.

Obec žije během roku velmi bohatým společenským životem. Sbor dobrovolných hasičů, TJ Sokol, Český zahrádkářský svaz, myslivecké sdružení a další organizace pořádají plesy, maškarní bály, taneční zábavy, zájezdy, pálení čarodějnic, stavění máje, výstavy, dětský den, turnaje v kopané, vinobraní, drakiády, mikulášskou nadílku, silvestrovské zábavy a mnoho dalších akcí.

Dlouhá Loučka je zároveň zelenou obcí. S přispěním občanů získala za péči o životní prostředí v soutěži Vesnice roku 2004 zelenou stuhu za Olomoucký kraj a 2. místo v celostátní soutěži. V téže soutěži pro rok 2005 byla obci udělena Fulínova cena za Olomoucký kraj za péči o květinovou výzdobu.

 

ZAJÍMÁ VÁS NĚCO DALŠÍHO?

...nebo se potkáme na prohlídce?

ZAVOLEJTE MI

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely vyřešení vaší poptávky. Zásady zpracování osobních údajů.

VŠECHNY FOTKY

JOIN OUR MAILING LIST AND

Enjoy 10% Off

Your First Order