PRODEJ BYTU 2+1 S BALKONEM

ulice Klímova, Brno-Žabovřesky

Atraktivní lokalita, kompletní rekonstrukce, cihlový dům a navíc balkon…

To jsou hlavní atributy, které nejlépe vystihují tento byt o dispozici 2+1, který je umístěný v cihlovém bytovém domě na ulici Klímova v městské části Žabovřesky.

Byt je umístěn ve druhém nadzemním podlaží z celkem čtyř nadzemních podlaží domu bez výtahu a nabízí plochu 60,5 m2. K tomu dále patří dva sklepy umístěné v prvním podzemním podlaží s plochou přibližně 5 m2 a 2 m2 a nelze opomenout ani balkon s plochou přibližně 4 m2.

Obývací pokoj s výměrou bezmála 22 m2 orientovaný na jihovýchod, do kterého se hravě vejde v případě potřeby i jídelní stůl.
Z obývacího pokoje vede vstup na balkon orientovaný do ulice Klímova.

Praktická dispozice, generální modernizace, téměř ihned k bydlení...

Byt prošel rekonstrukcí, během které bylo modernizováno bytové jádro, dále byly zrenovovány dřevěné parkety, vyměněna byla také podlahová krytina na chodbě a v kuchyni. Při rekonstrukci proběhla také výměna elektroinstalace v bytě. Dále byly vyměněny interiérové dveře a byla provedena příprava na instalaci nové kuchyňské linky (je počítáno s plynovou varnou deskou). Během rekonstrukce byly také radiátory a zárubně opatřeny novým nátěrem. Opraveny byly mimo jiné i omítky včetně výmalby a SDK podhled s bodovým osvětlením na chodbě.

Dispozice bytu se skládá z prostorné centrální vstupní chodby, odkud vede vstup do koupelny, na toaletu a do spíže. Chodbou se dále dostaneme do dvou pokojů (21,9 m2 a 14,6 m2) a kuchyně. Pokoje jsou přístupné jak z chodby, tak vzájemně dveřmi, které však lze v případě potřeby odstranit a zazdít, čímž budou pokoje zcela oddělené. Orientace pokojů je na jihovýchod, kuchyně je orientována na severovýchod.

Topení a ohřev vody je zajištěno centrálně dálkově (Teplárny Brno).

Oba pokoje jsou přístupné jak z centrální chodby, tak vzájemně.
V případě potřeby lze oba pokoje stavebně oddělit. 
Kuchyně je připravena na instalaci kuchyňské linky dle výběru nového majitele.
Byt propojuje centrální chodba, odkud vede vstup do všech místností.
Dispozici bytu navíc doplňuje spižírna.

AKTUÁLNÍ VÝŠE MĚSÍČNÍCH ZÁLOH

Níže uvedené zálohy jsou pro dvě dospělé osoby.

elektřina
0
plyn
0
teplo a ohřev TUV
0
fond oprav
0
ostatní náklady
0
celkem
0

ORIENTAČNÍ PŮDORYS BYTU

DOKUMENTACE K NEMOVITOSTI

CELKOVÉ NÁKLADY NA POŘÍZENÍ

včetně provize
0

LOKALITA

Bytový dům stojí na jednosměrně průjezdné ulici, což s sebou nese menší hluk a provoz. Kolem domu je dostatek zeleně a za domem můžete využít udržovaný vnitroblok. Ve vzdálenosti 400 metrů od domu je obchodní centrum, kde najdete Billu, drogerii, lékárnu, poštu, restauraci či bankomat. Parkování je možné v modré zóně přímo na ulici Klímova či na přilehlém parkovišti na ulici Korejská. Jedná se o parkovací zónu C, při zápisu trvalého bydliště stojí roční poplatek za parkování 200 Kč za 1. vozidlo. VÍCE INFORMACÍ K PARKOVÁNÍ

Pokud tedy v této lokalitě hledáte zrekonstruovaný byt, rozhodně dorazte na osobní prohlídku. Byt je volný ihned, prohlídky jsou možné po předchozí telefonické dohodě. Současný majitel byt využíval k dlouhodobému pronájmu. Aktuální tržní nájemné se pohybuje v rozmezí 16.000 Kč – 17.000 Kč + záloha za energie a služby.

ZAJÍMÁ VÁS NĚCO DALŠÍHO?

...nebo se potkáme na prohlídce?

ZAVOLEJTE MI

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely vyřešení vaší poptávky. Zásady zpracování osobních údajů.

VŠECHNY FOTKY

JOIN OUR MAILING LIST AND

Enjoy 10% Off

Your First Order