PRODEJ BYTU 2+1 S BALKONEM

ulice Bayerova, Brno-Veveří

Veveří, Bayerova, nebo ve zkratce také Bayerka…

Typická městská ulice s perfektními restauracemi, kavárnami se zahrádkami, občanskou vybaveností a perfektní dostupností do centra města či do městského parku Lužánky. Ulice Bayerova je jednoznačně symbolem městského bydlení se vším, co k němu patří. A právě na ulici Bayerova pro Vás mám ke koupi byt s dispozicí 2+1, který svou výměrou v dané kategorii rozhodně nepatří mezi ty menší

Byt je umístěn ve druhém nadzemním podlaží z celkem sedmi nadzemních podlaží bytového domu s výtahem. Byt samotný nabízí celkovou podlahovou plochu 79 m2 a dále k němu patří balkon orientovaný do vnitrobloku s výměrou 1,6 m2. Za zmínku také stojí, že díky dobrému dispozičnímu řešení lze byt předělat i na 3+KK.

Orientace bytu je severovýchod (ložnice, kuchyně) a jihozápad (obývací pokoj).

DISPOZICE 2+1

Celková podlahová plocha bytu činí 79 m2 a k tomu dále patří balkon orientovaný do vnitrobloku 1,6 m2. Sklep k bytu není.

CENTRÁLNÍ

Topení je zajištěno lokálně WAV radiátory. O ohřev vody se stará elektrický bojler z roku 2020 s objemem 75 litrů.

LOKALITA

Městská ulice s širokou nabídkovou občanské vybavenosti v docházkové vzdálenosti.

Obývací pokoj s plochou téměř 21 m2 orientovaný na jihozápad do ulice Bayerova, do kterého se hravě vejde v případě potřeby i jídelní stůl.
Oba pokoje jsou neprůchozí a jsou přístupné z centrální chodby bytu. Ložnice s výměrou 22,3 m2 je orientována na severovýchod do klidného vnitrobloku.

Praktická dispozice s velkou komorou a možností změny na 3+KK...

Stav bytu je určen spíše ke generální modernizaci, avšak současné zařízení a vybavení je funkční. Na podlahách jsou položeny převážně dřevěné parkety a linoleum (kuchyně, koupelna, WC). Rozvody elektřiny jsou původní (hliníkové). Stejně tak rozvody vody a odpadů. 

Dispozice bytu se skládá z prostorné vstupní chodby (13,8 m2), odkud vede vstup do kuchyně se spíží (12,5 m2 + 0,6 m2), obývacího pokoje orientovaného do ulice (20,6 m2), ložnice orientované do vnitrobloku (22,3 m2), koupelny (2,8 m2) a na toaletu (1,5 m2). V rámci dispozice je navíc ještě velmi praktická šatna / komora s výměrou (4,9 m2). 

Topení v bytě zajišťují plynové radiátory WAV. O ohřev vody se stará vlastní elektrický bojler značky Dražice z roku 2020 s objemem 75 litrů. Byt má vlastní měřiče na měření spotřeby elektřiny, plynu a vody.

Kuchyně s výměrou 12,5 m2 je orientována do vnitrobloku a vede z ní přístup na balkon.
V kuchyni je dále umístěna spíž na skladování potravin.
Koupelna je vybavena vanou a je oddělená od toalety.
V koupelně je umístěn také elektrický bojler na ohřev vody.
Byt propojuje centrální chodba, odkud vede vstup do všech místností.
Dispozici bytu navíc doplňuje komora s plochou 4,9 m2.

AKTUÁLNÍ VÝŠE MĚSÍČNÍCH ZÁLOH

Níže uvedené zálohy jsou pro jednu dospělou osobu.

elektřina
0
plyn
0
fond oprav
0
ostatní náklady
0
celkem
0

ORIENTAČNÍ PŮDORYS BYTU

DOKUMENTACE K NEMOVITOSTI

CELKOVÉ NÁKLADY NA POŘÍZENÍ

včetně provize
0

LOKALITA

Bytový dům stojí na méně frekventované jednosměrně průjezdné ulici, což s sebou nese menší hluk a provoz. Větší komfort zejména v létě zajišťují vzrostlé stromy na ulici. Přímo na ulici Bayerova je celá řada restaurací, kaváren a menších obchodů. V docházkové vzdálenosti je také obchod Lidl a další občanská vybavenost jako základní a mateřská škola apod.. Parkování je možné na nevyhrazených místech v modré zóně v okolí domu.

Jedná se o cihlový bytový dům s výtahem, který byl dokončen v roce 1936. Od té doby byl dům průběžně modernizován

  • Rekonstrukce fasády domu s použitím omítky, která má lepší izolační vlastnosti (zateplení domu s ohledem na původní konstrukci nebylo provedeno na doporučení zhotovitele),
  • Výměna oken a balkonů,
  • Výměna střechy (cca před 15ti lety),
  • Celková oprava vodorovného kanalizačního vedení pod domem (prováděla firma Sebak se zárukou cca 70 let),
  • Kompletní výměna vodorovných rozvodů vody ve sklepech (plast),
  • Zateplení stropů ve sklepě.

 

V rámci domu je dále možné užívat společný sklep k uložení kol, pneumatik apod. Prostor však není vymezen pro jednotlivé vlastníky a je potřeba si uložené věci označit a zajistit. Dále je možné užívat společnou zahrádku ve vnitrobloku. Pro případ krajní nouze (havárie v bytě apod.) je v domě druhá společná místnost, kam lze krátkodobě v případě potřeby uložit věci z bytu. 

Společenství vlastníků jednotek hospodaří s pozitivním zůstatkem ve fondu oprav, který činí přibližně 1.200.000 Kč. V budoucnu bude dům čekat investice do výměny svislých odpadů. V současné chvíli činí příspěvek do fondu oprav 25 Kč / m2.

ZAJÍMÁ VÁS NĚCO DALŠÍHO?

...nebo se potkáme na prohlídce?

ZAVOLEJTE MI

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely vyřešení vaší poptávky. Zásady zpracování osobních údajů.

VŠECHNY FOTKY

JOIN OUR MAILING LIST AND

Enjoy 10% Off

Your First Order